PRESS

Gewonnen brood - Brusselblogt

 

'Pain Perdu' tovert voedseloverschotten om in gastronomische gerechten - Weekend Knack

 

Pain Perdu - Culinaire Ambiance

 

Niet in de vuilnisbak maar op je bord: restjes worden topdiner - Het Nieuwsblad

 

Het zesgangenmenu van de maand: verspild eten - Het Laatste Nieuws

 

Voedseloverschotten omtoveren in gastronomische gerechten? Brusselse restaurants doen het - De Standaard

 

Ook uitdaging voor de chef - TV Brussel

 

Pain Perdu: Gastronomisch menu met afval - TV Brussel

 

Alles moet op! - De Morgen Magazine

 

Pain Perdu: verstoten voedsel op het menu bij AUB-SVP - FM BRUSSEL

 

Pain Perdu is een gewonnen zaak - BOP

 

Pain Perdu tovert overschotten om tot gastronomische gerechten - METRO

 

Un menu gastronomique à base de produits invendus - 7 SUR 7

 

Un restaurant bruxellois va composer un menu gastronomique à partir de surplus alimentaires - METRO

 

Ils composent un menu gastronomique à base de surplus alimentaires - L'avenir

 

Un menu gastronomique à base de "déchets" servi dans un resto bruxellois - La Libre

 

Le grand public pourra déguster un premier 'Pain Perdu' le 9 mars chez AUB-SVP - LE SOIR

 

Un menu gastronomique à base de "déchets" servi dans un resto bruxellois - La DH

 

Action Pain Perdu: Quand la gastronomie rencontre la bonne cause - Hup Times

 

Un restaurant bruxellois va composer un menu gastronomique à partir de surplus alimentaires - MSN Actualité

 

Belgiyad tamakty ysyra kylmaytyn meyramhana ashyldy - Kazakhstan TV

 

Brussels pop-uprestaurant 'Mary Pop-in' als antwoord op voedselverspilling - Weekend Knack

 

5 vragen aan de duurzaamheidsexpert: 'Denk twee keer na vooraleer je koopt' - Weekend Knack

 

Mary Pop-in tovert met voedseloverschotten | BRUZZ

 

INTERVIEW: Steven Desair – Zwijgen is geen optie

 

Steven verliet een topjob om afval om te zetten in eten - CHARLIE magazine

 

Zero-waste trend lelijk is nieuwe-lekker  - ELLE

 

Brunchen tegen voedselverspilling - Time to Momo

 

De Madammen, interview samen met Hendrik Dierendonck - Radio 2

Foodie Special - DS Magazine

Een eerlijke lokale keuken waarin niets verloren gaat - Netwerk bewust verbruiken

Brusselse organisaties laten u proeven van de wilde natuur - De Standaard

Brunch en famille: Mary Pop-in - Mon bébé à Bruxelles

Restaurant végétal qui sauve les végétaux - BXL VGN

Het feestmenu van Mary Pop-in, gezond veganistisch en tegen voedselverspilling - Weekend Knack

Eerste overschottenrestaurant Mary Pop-in opent binnenkort de deuren - HLN

Un monde sans dechets un monde possible - Cuisine à quatre mains

Régardez le contenu de votre frigo d'un-oeil créatif - Metro Belgique

Overschot van gelijk - Weekend Knack

Creatief durven kijken naar je koelkast - Metro Belgïe

Ce qu'on a mangé en 2017 - Cuisine à quatre mains

Geef eens een kookboek met kerst - Mme Zsazsa

La lutte contre le gaspillage alimentaire - Färm

Leer zelf fermenteren en verspil op die manier minder groenten - Het Nieuwsblad

Eet beter verspil minder - Boekenbeurs Antwerpen

Sang Hoon Degeimbre first chef to cook at Mary Pop-in - Food and Wine Gazette

Le palmares de meilleures Start-up - Le Soir

Les restaurants qui vous en met plein la vue et le coeur - Hotpopote

Koud koken - De Tijd 

Café Mangé (Mary Pop-in) - Vegan Brussels

Funky Fermenting - Radio 1

Gagnant culinary innovator award, sustainability 2018 - Gault Millau

Gaspillage alimentaire, quelles solutions - RTBF

Tout s'explique, gaspillage alimentaire - RTL TVI

En cuisine il n'y a rien à gaspiller - Dot-to-dot magazine

Mary Pop-in (Eatmosphere) social, local et délicieusement végétal - La Dinette des Grandes

...

© 2015 by Eatmosphere. 

​​Call us:

+32 498 80 37 68

 

Mail us:

hello@eatmosphere.be

Mary Pop-in / pop-up at Humus X Hortense

Rue De Vergnies 2, 1050 Brussels (Ixelles)

 

Office

Breeschstraat 42, 1020 Laken